Image Map

31.12.2012

Champagne cupcakes


Champagne Cupcakes
ca 25 stk

Ingredienser:
90 g smør
420 g sukker
2 æg
320 ml mælk
2 ¼ tsk vanillesukker
395 g hvedemel
2½ tsk bagepulver
¼  tsk salt
150 ml champagne eller anden mousserende vin
Pynt: flormelis og jordbær (eller alternativt frosting efter eget valg)

...

Champagne cupcakes
25 cupcakes

Ingredients:
90 grams butter
420 grams sugar
2 eggs
320 ml milk
2 1/4 tsp vanillasugar
395 grams all purpose flour
2½ tsp baking powder
1/4 tsp salt
150ml champagne or other sparkling wine
decorations: icing sugar and strawberries



Varm ovnen til 175 grader celsius.
Pisk derefter sukker og smør i 3-5 minutter, til massen er 'cremet'

...

Turn on oven at 175 degrees celcius/347 Fahrenheit.
Whip sugar and butter for 3-5 minutes until creamy


Tilføj æg lidt ad gangen

...

Add eggs one at a time


Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og salt sammen

...

Sift flour, baking powder, vannila sugar and salt in another bowl


Tilføj melblandingen og mælk til smørmassen skiftevis. Start og slut med mel. Rør herefter champagnen i

...

Add the flourmixture and the milk. Stir in the champagne


Jeg valgte at bruge 'metal'-forme i to gyldne nuancer for ægte nytårsstemning, og som en bonus holder de formen meget bedre end papirforme. Fyld formene 2/3 op

...

I used metal colurs to match new years eve colours. Fill up your cupcake liners 2/3 with dough


Bages i 18 minutter ca - check med strikkepindstesten. De ser relativt lyse ud når de er færdige

...

Bake for 18 minutes. Note: they are very lightbrown when done


Pynt med flormelis og jordbær, eller alternativt med en frosting efter eget valg.
Her er mit færdige resultat :)

...

Decorate with icing sugar and fresh strawberries or frosting of your own choice.



3 kommentarer:

  1. De ser godt lækre ud :) godt nytår til dig og dine :)

    SvarSlet
  2. Det lyder sindsygt lækker! Tak for opskriften! (-:

    // Mathilde fra bloggen Eat The Beat
    www.mathilde-broedsgaard.dk

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...